Producent POS – poznaj program Gastro – nowoczesne zarządzanie

Zarządzanie restauracją, barem, fast – foodem, pizzerią jest dużym wyzwaniem dla managera. Szybka, sprawna i dokładna, zgodna ze złożonymi przez klientów zamówieniami obsługa, zarówno kelnerska, jak i praca kuchni jest kluczową sprawą dla rentowności lokalu. Aby maksymalnie usprawnić pracę, stosuje się coraz bardziej nowoczesne rozwiązania. Dziś skupimy się na jednym z nich – programie Gastro.

Co musi mieć dobry program do gastronomii?

Programy do przyjmowania zamówień, przekazywania ich do kuchni, do rozliczania zarówno kelnerów, kucharzy, jak i magazynu restauracji oraz raportów do celów podatkowych są coraz bardziej rozbudowane. Podstawową cechą dobrego programu do gastronomii jest intuicyjność i łatwość jego obsługi, aby stwarzał jak najmniej problemów w czasie pracy lokalu. W restauracjach z dużym obłożeniem kwestia dobrej organizacji w prosty sposób przekłada się na jej dobrą opinię, a co za tym idzie, na powodzenie finansowe przedsięwzięcia. Jednym z najlepszych programów, kompleksowo ujmujących wszelkie zagadnienia obsługi lokalu jest program Gastro.

Producent POS poznaj program Gastro

Przed podjęciem decyzji o zakupie i wdrożeniu w swojej restauracji producent POS – poznaj program Gastro, aby mieć pewność, że dany producent POS oferuje sprawnie działające oprogramowanie przystosowane do konkretnego profilu punktu gastronomicznego, uwzględniające jego specyfikę.

Jednym z najważniejszych atutów programu jest jego personalizacja i konfiguracja do wymaganych w danym miejscu funkcji.

Producent POS w oprogramowaniu Gastro stawia szczególny nacisk na jego bezpieczeństwo. Uprawnieni pracownicy mają do niego dostęp poprzez zastosowanie indywidualnych kart magnetycznych lub unikalnego kodu. Wszystkie operacje wykonywane w programie mogą być stale monitorowane przez managera restauracji.

Istotne funkcje programu Gastro

Oprogramowanie daje wszechstronne możliwości kontroli bieżącej działalności lokalu, a jest to podstawowa sprawa w prawidłowo pracującej restauracji. Aby dowiedzieć się o wszystkich aspektach działania, producent POS poznaj program Gastro bardziej szczegółowo.

Intuicyjna obsługa programu Gastro poprzez ekran dotykowy znacznie ułatwia i przyspiesza pracę obsługi kelnerskiej.

Możliwość dostosowania ekranu do indywidualnych potrzeb użytkownika pozwala na ustawienie przejrzystego schematu bonowania.

Manager lub właściciel w dowolnej chwili ma wgląd w rachunki, zamówienia i czas ich realizacji.

W systemie wprowadzony jest graficzny układ stolików na sali, dzięki czemu znacznie ułatwiony jest proces rezerwacji.

W bardzo łatwy sposób można modyfikować nazwy dań, ich skład oraz ceny.

Producent POS w programie przewidział możliwość wprowadzenia systemu rabatów do rachunków, co wiąże się z większością akcji lojalnościowych.

Gastro koordynuje wszystkie przychody i rozchody towarowe, zakupy oraz stany magazynowe. Dzięki bardzo drobiazgowemu rozliczaniu kupowanych produktów do tworzenia dań kulinarnych, stale monitorowane są wydatki na towar, a także wydajność i zgodność z przepisami pracy kucharzy.

Producent POS w programie Gastro daje bardzo szerokie możliwości współpracy ze sobą wielu urządzeń jak, bonowniki, drukarki fiskalne. Dzięki temu wszystkie czynności związane zarówno z obsługą, jak i rozliczeniami są maksymalnie zautomatyzowane i znacznie sprawniej przeprowadzane.

Czy można poszerzyć zakres funkcji?

Program Gastro, który oferuje producent POS stale poszerza zakres swoich funkcji. Oprócz tego, że stwarza realne możliwości stałej kontroli pracy obsługi restauracji, monitorowania zakupionego i sprzedawanego towaru, nadzorowania cen zakupów, a także znacznego usprawnienia obsługi kelnerskej i komunikacji pomiędzy pracownikami, dodatkowo rozbudowywany jest o systemy zamówień przez Internet.

Poznaj program Gastro, a z pewnością nie znajdziesz lepszego rozwiązania dla swojej restauracji, dającego bardziej wszechstronne korzyści. Wszystkie funkcje oprogramowania stworzone są z myślą o jak największej optymalizacji, przyspieszeniu i wydajności pracy pracowników restauracji, a także dla wygodnej i stałej kontroli managerów.